Renovering

Renovering af El installation

Få et tilbud på renovering af jeres elinstallation af en autoriseret elinstallatør.

Elinstallationerne i mange huse ser pæne og ordentlige ud udefra. Men især i gamle huse kan vægge, paneler og lofter gemme på et sandt rod af ledninger.
Desuden har vi i dag et mange gange større strøm forbrug end i før i tiden, hvad der gør at vores gamle installationer ikke altid kan klare det forbrug vi har i dag. Derfor kan det være en god ide at få lavet et eftersyn med henblik på at få renoveret jeres elinstallationer.

En renovering af elinstallationerne i et hus kan bestå af udskiftning af stikkontakt, måske de er begyndt at se lidt slidte ud. Så nogen gange kan det være nok bare at skifte dækslerne.
Ind imellem kan en renovering bestå af udskiftning af hele eltavlen, så man får opdateret sikkerheden i installationen (Jord forbindelse/HPFI-relæ/sikringer) og man får også en større kapacitet. Altså flere sikringer at fordele sit forbrug ud på.

En renovering af el inkluderer typisk også udskiftning af gamle stof ledninger. Som almindeligvis findes i huse med el der er ældre end 60 år. Og som er en af de hyppigste årsager til brande startet af el.

Vi anbefaler at få elinstallationerne i din bolig renoveret, hvis de er mere end 60 år gamle.

Forskellige pris eksempler kan findes under fanen til venstre. Eller kontakt os for et tilbud